Den färdiga boken

Så är då boken äntligen klar och levererad från tryckeriet. En märklig känsla att få hålla i en bok, känna doften av trycksvärta och verkligen bläddra på riktigt i boken. När man har arbetat länge med boken, i det digitala formatet, känns det nästan som en helt annan bok när man får hålla den i sina händer och bläddra i den, sakta och förväntansfullt. Att boken kommer från tryck, är bara ett av många steg i bokens framställning.
Nu skall boken under denna första vecka i oktober skickas till Kiruna Bokhandel, för presentation och försäljning. Den skall även skickas till olika tidningar för recension, samt till Bokinfo och andra instanser så den kommer in till försäljning i olika forum. Har även hunnit med att ge ett antal intervjuer till olika media om boken, som kommer senare i oktober.
Nu på lördag den 6 oktober så kommer boken att börja säljas av Kiruna Bokhandel, där jag även kommer att medverka och signera.
Vi syns på lördag – välkommen!

Etiketter: från tryckeriet

Kommentera gärna: